Wat zullen we onthouden

Wat we
zal behouden

De winter loopt langzaam op zijn einde. Onze geheimen over een collectie die binnenkort zal verdwijnen ten gunste van een nieuwe.

De afgelopen maanden hebben we samen Scandinavië verkend. Onze stylisten werden erdoor geïnspireerd en we gingen samen met jou op pad om deze fantastische uithoek van de wereld te ontdekken.  

ons doel: u verschillende kleding aanbieden. En laat je tegelijkertijd een beetje reizen.

En we vonden het geweldig. Maar voordat we plaats maakten voor de lente-/zomercollectie en aan een denkbeeldige reis naar een land aan de andere kant van de wereld begonnen, wilden we terugkomen op wat ons het meest opviel in onze gefantaseerde Scandinavische avonturen.

1. Eenvoud

Uiteindelijk zijn het de kleine dingen die ons het meest hebben geïnspireerd. Een mooi landschap, een kleine buurtwinkel, de lichtjes van een straat, de feestelijke aankleding van een park, spelende honden en een fietsend gezin.

Dat is alles. Dat is het, want zo simpel is het. En dat is maar goed ook, want dat is het enige dat telt:

eenvoudige en gedeelde momenten.

Het geluk van samen zijn, de kleine geneugten van het dagelijks leven, het wonder van een nieuw idee, de glimlach die je nooit zou willen tegenhouden.

Het goede nieuws is dat de eenvoud van al deze kleine dingen geen grenzen kent. Het zal overal te vinden zijn, in alle culturen. En onze stylisten zullen er altijd naar blijven zoeken om inspiratie op te doen en uw nieuwe producten te creëren.

2. Welzijn

Voor jezelf en anderen zorgen, dat wisten we al, maar dit jaar herinnerde ons eraan: daar draait het om.

En vaak zijn het de kleinste dingen die de grootste troost bieden: een telefoontje naar een grootouder, geruststellende woorden naar een vriend, een lach met zijn of haar geliefde.

Le Hygge herinnerde ons er vooral aan dat voor onszelf zorgen al inhoudt

waardeer de kleine genoegens en wees enthousiast over wat je hebt.

We zullen deze filosofie van het welzijn van onze Deense buren stevig in ons verankeren.
Eindelijk komen eenvoud en welzijn samen.

En we wensen je een jaar dat eenvoudig bestaat uit kleine vreugden en grote vreugden.



Tot snel voor een nieuwe collectie, altijd geïnspireerd door de schoonheden van onze wereld. We hopen dat je het leuk zult vinden.

De J&JOY-familie