Reis met ons mee door Australië

Lente / Zomer 2021
Australië

Australië: een collectie geïnspireerd op de 2-jarige roadtrip van onze stylist Olis!

Het was Olis, onze styliste voor de heren- en jongenscollectie, die Australië als bestemming voor dit seizoen voorstelde. En terecht: hij heeft er ruim twee jaar gewoond!

"Een enkeltje naar avontuur"

Een vliegticket, een grote rugzak en het verlangen om over de schouder dingen te ontdekken... Meer had hij niet nodig!

Een reis die zijn leven veranderde, en op de terugweg: herinneringen vol herinneringen die hij voor altijd bewaart. Is de rijkdom aan ervaringen niet het grootst?

"Alleen goede vibes"

Olis sprak met Ana en Maureen over zijn reis, de cultuur “Alleen goede vibes” die hij aanbad, plaatsen die hij verkende, klusjes die hij deed tijdens zijn reis om te ontsnappen, mensen die hij ontmoette... Zoveel “out of time” momenten dat ze met zijn drieën besloten terug te gaan in deze nieuwe collectie.

"Klaar om het te ontdekken? Vind hieronder de 4 bestemmingen die mijn reis gemarkeerd hebben."
Olis - stylist

4 hoeken van Australië,
4 collecties voor het hele gezin!
4 universums om te ontdekken.

Regenwoud
Regenwoud
Regenwoud

01.
BELGIË
REGENWOUD

Al onze zintuigen worden aangesproken als we wegzinken in het Daintree Rainforest. We luisteren naar de vogels, we komen buideldieren tegen en we hopen, in de bocht van bomen met uitbundige bladeren, krokodillen tegen te komen om te bewonderen. Een ode aan de natuur, deze collectie combineert jungleprints met een reeks intense groentinten.


Binnenland
Binnenland
Binnenland

02.
REGENWOUD
BINNENLAND

Ga naar het Northern Territory om de onmetelijkheid en rijkdom van de Outback te ontdekken, dit dorre en emblematische achterland van Australië. Rots- of Aboriginalkunst, grandioze locaties zoals de rode rotsmonoliet van Uluru, en uitgestrekte uitgestrekte gebieden... Deze collectie brengt een eerbetoon aan de kracht van de aarde met roest en terracotta tinten.


Kaapverdrukking
Kaapverdrukking
Kaapverdrukking

03.
BINNENLAND
KAAP VERDRUKKING

De dichtheid van het tropische woud maakt in een oogwenk plaats voor de oceaan. Deze verandering van landschap, zowel verrassend als buitengewoon, nodigt ons uit om het Great Barrier Reef te ontdekken, om de naburige eilanden per kajak te verkennen of om veelkleurige vogels te ontdekken, waarvan de levendige kleuren onze collectie kenmerken.


Nieuw Zuid-Wales
Nieuw Zuid-Wales
Nieuw Zuid-Wales

04.
KAAP VERDRUKKING
NIEUW ZUID-WALES

Surfen op Bondi Beach, duiken in Byron Bay en adembenemende uitzichten op de Stille Oceaan... Het is de levensvreugde en eenvoud die we zullen zoeken in de staat New South Wales! Deze collectie in pastelkleuren, pop- en leuke patronen en een relaxte look zal vrije geesten aanspreken.