Road Trip en Scandinavië

Road Trip en
Scandinavië

@ClaraSquared_trip

Een familie van kleurrijke reizigers
De familie Clara bestaat uit Anna, Vivian, Emmy en Gabriel.

Ze zijn leuk, ze zijn aardig, en ze delen met vreugde en eenvoud hun familie-avonturen op hun Instagram-account.


@ClaraSquared_trip

Het was een beetje toevallig dat we Vivian voor het eerst ontmoetten, en dat we samen enthousiast waren over dezelfde dingen: een prachtig landschap, een koffie geproefd met vrienden, of het idee van een nieuw project. Ze houden van de natuur, ontmoetingen met de lokale bevolking, nachten in tenten en verbaasd wakker worden op een nieuwe dag die begint. 

Ze zijn een beetje zoals wij, een beetje zoals jij. Ze houden van de simpelste dingen, maar ook van de mooiste.

Sindsdien volgen we graag wat ze delen in hun gezinsleven, vooral als ze op pad gaan!

@ClaraSquared_trip

@ClaraSquared_trip

Toen ze ons vertelden dat ze dit najaar op roadtrip naar Scandinavië gingen? … hoe zeg je ?... We waren geweldig jaloers opgewonden voor hen omdat het avontuur geweldig zou worden.
Ook wij waren enthousiast over dit toeval, aangezien we zelf deze regio van de wereld aan het verkennen waren met onze herfst/winter collectie!

@ClaraSquared_trip

Omdat we niet allemaal met hen mee konden gaan (ik weet niet zeker of ze ons hele team in hun bagage hadden willen hebben!), vroegen we hen om ons foto's te sturen en ons over hun avontuur te vertellen. We presenteren hun Scandinavische reis nu in foto's. Iets om over te dromen, en waarom niet, organiseer ons toekomstige uitje! Goede reis ! 

@ClaraSquared_trip

@ClaraSquared_trip

vind al hun avonturen op instagram



@ClaraSquared_trip